Skip to contentBrocc Logo Large

Tietoa meistä

Vuonna 2016 perustettu Brocc AB aloitti toimintansa tarjoamalla yksityishenkilöille uudenlaisen markkinapaikan, joka mahdollisti kuluttajien välisen rahoituspalvelujen vaihdon. Sittemmin yhtiö on laajentanut vertaislainojen välittämisestä muihin tuotteisiin ja jatkanut markkinoiden haastamista ja parempien rahoituspalvelujen ehtojen tarjoamista. Vuonna 2021 otimme ensimmäisen merkittävän askeleen kasvustrategiassamme ostamalla GCC Capital AB:n, jonka nimi muutettiin Brocc Finance AB:ksi. Nyt voimme tarjota talletus-, laina- ja vakuutuspalveluita Ruotsissa ja Suomessa. Tällä hetkellä Broccilla on noin 40 työntekijää. Pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa ja sivuliikkeemme Helsingissä.

Brocc Finance AB:n valvova viranomainen on Ruotsin Finanssivalvonta. Yhtiöllä on lupa harjoittaa rahoitustoimintaa, kuten luotonantoa ja talletuksien vastaanottamista, ja se kuuluu myös Ruotsin valtion talletussuojan piiriin. Brocc AB tarjoaa konsernille järjestelmätukea ja on myös konsernin rekisteröity vakuutusedustaja. Maksulaitoksena Brocc AB:ta valvoo Ruotsin Finanssivalvonta.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme arvoa tuottavia ja oikeudenmukaisia rahoituspalveluja nykyaikaisten ratkaisujen avulla. Tämä onnistuu innovatiivisuudella, korkealla teknisellä asiantuntemuksella sekä omistautuneilla ja pätevillä työntekijöillä.

Johtoryhmä

Broccin johtoryhmä koostuu taitavista ammattilaisista, joilla on vahva kokemus sekä finanssi- että muilta toimialoilta. Pitkä kokemus ja monialaisuus vahvistavat osaamistamme ja antavat ryhmällemme voimaa. Johtoryhmässä olemme aidosti sitoutuneet asiakkaisiimme, työntekijöihimme, yritykseemme ja sen tulevaisuuteen. Broccilla on korkeat tavoitteet ja uskomme siihen, että työntekijät otetaan mukaan kaikilla tasoilla, antamalla jokaiselle mahdollisuus näyttää osaamisensa ja kehittyä.

Jonathan Klein-Strandberg, CEO

Syntynyt: 1984 Broccilla vuodesta: 2014

Jonathan on toinen yrityksen perustajista ja hän on toiminut Broccin toimitusjohtajana sen perustamisesta lähtien. Aiemmin Jonathan on työskennellyt muun muuassa Svea Ekonomilla ja Wasa Kreditillä. Jonathanilla on tutkinto IHM Business Schoolista.