Skip to contentBrocc Logo Large

Avaa säästötili

Säästötilimme sopivat niille, jotka haluavat säästää turvallisesti ja pienemmällä riskillä, kuin sijoittamalla rahastoihin tai osakkeisiin, mutta tavallista pankkitiliä paremmalla tuotolla. Brocc Finance AB:llä (entinen GCC Capital) rahasi ovat turvallisissa käsissä.

  • Ruotsin valtiollinen talletussuoja
  • Kuusi maksutonta nostoa kalenterivuodessa
Avaa säästötili
Brocc on Trustpilot

Brocc Säästötili 3,75 % talletuskorko

Vaihtuvakorkoinen säästötilimme ilman avausmaksua tai määräaikaa.

A ndra ma nadskostnad

Kuusi maksutonta nostoa kalenterivuodessa

Voit nostaa rahaa käyttöösi silloin kun sitä tarvitset – tarjoamme kuusi maksutonta nostoa kalenterivuosittain.

pig

Valtiollinen talletussuoja

Säästötilisi kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin, joten tililläsi olevat rahat ovat turvassa.

Avaa säästötili

Turvallista säästämistä

Säästämisen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä tai aikaista, eikä mikään summa ole liian pieni. Kun sinulla on säästötili, on paljon hauskempaa katsoa eteenpäin kohti tavoitteitasi ja unelmiasi!

Säästötilimme on tarkoitettu niille, jotka eivät halua riskeerata koko pääomaansa tai osaa siitä esimerkiksi osakkeisiin tai rahastoihin. Broccin säästötilillä saat talletuksellesi tavallista pankkia parempaa tuottoa ja palvelumme käyttäminen on helppoa. Olipa säästötavoitteesi sitten taloudellinen puskuri, matka tai tuleva asunto, säästösi ovat turvassa Broccilla.

Talletussuoja

Kun säästät Broccilla, voit olla varma, että säästösi ovat turvassa. Säästötilimme ovat Ruotsin valtion talletussuojan piirissä. Tämä tarkoittaa sitä, että tilinomistajana saat säästötilille tallettamasi rahat takaisin, jopa epätavallisissa tilanteissa. Esimerkiksi, jos talletuksen vastaanottanut rahoituslaitos olisi maksukyvytön konkurssin vuoksi, tai jos se päätettäisiin sulkea viranomaisen päätöksellä. Talletussuoja kattaa säästöt aina 100 000 euron asti, joten säästösi ovat meillä turvassa.

Säästövinkkejä

Säästämisestä tulee hauskempaa, jos teet sitä tavoitteellisesti tiettyä tarkoitusta tai päämäärää kohti. Korko voi aluksi tuntua vähäiseltä, mutta sitä kertyy kuitenkin yllättävän nopeasti ja aikaa myöten myös korolle kertyy korkoa. Jokainen sentti on tärkeä, kun säästät tiettyä tavoitetta varten. Kun säästät kanssamme Broccilla, saat useita etuja ja turvallisen säästökokemuksen. Aloita säästäminen esimerkiksi taloudellista puskuria varten. Hyvä lähtökohta on, että puskurisi pitäisi vastata noin kahden kuukauden palkkaa verojen jälkeen. Kun olet säästänyt puskurin, turvaat talouttasi odottamattomien tilanteiden varalle. Tällöin sinun ei tarvitse lainata rahaa tai ostaa osamaksulla, jos jokin äkillinen menoerä yllättää.

Säästötili

Tarjoamme asiakkaillemme yhden markkinoiden kilpailukykyisimmistä talletuskoroista, joka ei ole määräaikaan sidottu. Säästötilin avaaminen on maksutonta, helppoa ja nopeaa. Tilin avaamisen jälkeen saat käyttöösi Omat Sivut, joilta pääset seuraamaan säästöjesi kehittymistä ja löydät kaikki tärkeimmät tiliäsi koskevat tiedot.

Hinnasto

  • Säästötilin avaaminen 0,00 euroa

  • Kuusi ilmaista nostoa kalenterivuotta kohden - seitsemännestä ja sitä seuraavista nostoista veloitamme 1,00 % palkkion nostetusta summasta

  • Ilmainen vuosittainen korkotodistus

GCC Capital on nyt Brocc Finance AB

Brocc Holding AB osti GCC Capitalin vuonna 2021, ja sen nimi muutettiin Brocc Finance AB:ksi. Brocc Finance AB tarjoaa säästötili- ja lainapalveluita yksityishenkilöille Ruotsissa ja Suomessa. Valvova viranomaisemme on Ruotsin Finanssivalvonta (Finansinspektionen), joka valvoo Brocc Finance AB:tä luottomarkkinayhtiönä. Brocc Finance AB:n tarjoamille säästötileille on Ruotsin valtion talletussuoja, sekä Suomessa että Ruotsissa avatuille tileille. Valtiollinen talletussuoja kattaa enintään 100 000 euron suuruiset säästöt asiakasta kohti.

Esimerkkilaskelma säästötilin tuotolle

Korko lasketaan vuoden kaikille kalenteripäiville. Korko talletetuille varoille lasketaan talletusta seuraavasta päivästä lähtien. Tililtä nostetulle summalle lasketaan korko aina nostopäivää edeltävälle päivälle. Korkokausi on aina 1.1. – 31.12. ja korko maksetaan tilille vuosittain vuodenvaihteessa tai tilin lopettamisen yhteydessä.

Esimerkkilaskelma:

  • Talletussumma: 10 000 €

  • Säästötilin korko: 1,00 %

  • Talletusaika: 300 päivää

  • Tuotto: 82,19 €

Laskelma perustuu seuraavaan kaavaan: Talletusaika/365 x korko x talletussumma. ((300/365) x 0,01 x 10 000).

Korkotuotosta pidätetään lähdevero automaattisesti ja ilmoitetaan verohallinnolle.

Kysymyksiä ja vastauksia

svg-finish-brocc-logoCopyright © 2024 Brocc Finance AB, filial i Finland. Kaikki oikeudet pidätetään.